Personal Branding in onze Fotostudio

 

Mensen kopen van mensen. Ontdek de veelzijdigheid van onze studio in Dongen met meerdere settings om verschillende facetten van jouw persoonlijke merk vast te leggen. Van professioneel tot informeel, we creëren de perfecte setting die bij jou past.

DIT WIL IK!

ZAKELIJKE PORTRETTEN FOTOSTUDIO DONGEN

Investeer in jezelf en laat BeeldStrategen de regisseur zijn van jouw visuele verhaal.

 

Met professionele begeleiding tijdens de fotoshoot, unieke settings, en een persoonlijke aanpak, streven we ernaar om het beste uit jouw personal brand naar voren te brengen.

Persoonlijke Intake voor Maatwerk

 

Voorafgaand aan de shoot plannen we een telefonische of persoonlijke intake in de studio. We luisteren naar jouw visie, bespreken settings, en zorgen ervoor dat elke foto jou weergeeft op een manier die bij jou past.

Jouw Stijl, Jouw Items, Jouw Verhaal

 

Breng spullen en outfits mee die bij jou of jouw brand passen. Tijdens de intake bespreken we welke items het beste jouw verhaal vertellen. Het is jouw moment, en we willen dat het helemaal over jou gaat!

Versterk jouw Brand op diverse Kanalen

 

Onze personal brandingshoot levert niet alleen prachtige foto's op, maar ook een consistente serie beelden die jouw merk op verschillende kanalen tot leven brengen. Van Social Media tot je website en LinkedIn, de veelzijdigheid van de foto's stelt je in staat om een krachtige indruk te maken op elk platform.

LET'S DO  

THIS

€ 695

Professionele nabewerking

Inclusief 15 beelden

Nabestelling mogelijk

Fotoshoot in de studio +/- 1,5 uur

Wij geloven in transparantie. Onze personal brandingshoot, inclusief 15 foto's, kost €695,- ex btw. Een investering in jezelf en je merk, met de mogelijkheid om extra foto's bij te bestellen. 

INVESTERING

DIT WIL IK!

 

 

TARIEVEN EXTRA FOTO'S

Wil je graag meer foto's ontvangen? Geen probleem! Bij deze shoot kan je er ook voor kiezen om extra foto's bij te bestellen. De tarieven hiervoor zijn als volgt (ex BTW):

- 4 foto's digitaal extra | 195,00

- 8 foto's digitaal extra | 295,00

- De volledige galerij digitaal | Vraag naar de mogelijkheden

 

ONLINE OMGEVING

De oplevering van de foto's gebeurt in een persoonlijke online omgeving waar je alle details van de shoot terug kan vinden. En natuurlijk de foto's kan downloaden.

 

MEERDERE PERSONEN

Wil je de brandingshoot in de studio met meerdere personen? Heb je een fijn team of een business partner? Geen probleem. We bespreken de mogelijkheden vooraf.

AANVULLENDE INFORMATIE 

BEELDSTRATEGEN | Strategische Zakelijke Fotografie

ADRES STUDIO BEELDSTRATEGEN

 

Lage Ham 50C

5102AD  Dongen (Brabant)

 

KvK: 66062233

BTW-ID NL001678662B59

 

CONTACT

BEELDSTRATEGEN is onderdeel van MOOI! Fotografie.  Op alle opdrachten zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN en de PRIVACYVERKLARING van toepassing. 

© MOOI! Fotografie 2024 | All rights reserverd