Zakelijke portretten in onze Fotostudio 

 

Mensen doen zaken met mensen. Het gezicht achter een onderneming is de laatste tijd dan ook een steeds grotere rol gaan spelen in de zakelijke dienstverlening. Jouw klanten willen graag een gezicht zien op je sociale media en website

 

Versterk jouw zakelijke imago met de professionele zakelijke portretten van BeeldStrategen. In onze fotostudio streven we niet alleen naar het vastleggen van een beeld; we streven ernaar jouw professionaliteit, persoonlijkheid en kracht in elk portret te belichten.

ZAKELIJKE PORTRETTEN FOTOSTUDIO DONGEN

Met BeeldStrategen gaan zakelijke portretten verder dan een standaard foto.

 

Het is een investering in jouw professionele imago. Of je nu je LinkedIn-profiel wilt versterken, je website wilt upgraden, of een uniforme uitstraling op alle zakelijke platforms wilt, wij zijn hier om jou te helpen opvallen.

Persoonlijke Intake voor Maatwerk

 

Voorafgaand aan de shoot plannen we een telefonische of persoonlijke intake in de studio. We luisteren naar jouw visie, bespreken settings, en zorgen ervoor dat elke foto jou weergeeft op een manier die bij jou past.

Professionele Begeleiding tijdens de fotoshoot

 

Tijdens de fotoshoot bieden we professionele begeleiding om ervoor te zorgen dat je zelfverzekerd en ontspannen op de foto staat. Geen ervaring, geen probleem! We helpen je met poseren van top tot teen!

Nabewerking en Levering van jouw foto's

 

Na de shoot nemen wij de zorg over met professionele nabewerking. Jouw zakelijke portretten worden geleverd in hoge resolutie en webformaat, klaar om te schitteren op al jouw zakelijke kanalen.

LET'S DO  

THIS

€ 395

Professionele nabewerking

Inclusief 3 beelden

Nabestelling mogelijk

Fotoshoot in de studio

Wij geloven in transparantie. Onze zakelijke portretshoot, inclusief 3 foto's, kost €395,- ex btw. Een investering in jezelf en je merk, met de mogelijkheid om extra foto's bij te bestellen. 

INVESTERING

 

 

TARIEVEN EXTRA FOTO'S

Wil je graag meer foto's ontvangen? Geen probleem! Bij deze shoot kan je er ook voor kiezen om extra foto's bij te bestellen. De tarieven hiervoor zijn als volgt (ex BTW):

- 4 foto's digitaal extra | 195,00

- 8 foto's digitaal extra | 295,00

- De volledige galerij digitaal | Vraag naar de mogelijkheden

 

ONLINE OMGEVING

De oplevering van de foto's gebeurt in een persoonlijke online omgeving waar je alle details van de shoot terug kan vinden. En natuurlijk de foto's kan downloaden.

 

MEERDERE PERSONEN

Wil je de brandingshoot in de studio met meerdere personen? Heb je een fijn team of een business partner? Geen probleem. We bespreken de mogelijkheden vooraf.

AANVULLENDE INFORMATIE 

BEELDSTRATEGEN | Strategische Zakelijke Fotografie

ADRES STUDIO BEELDSTRATEGEN

 

Lage Ham 50C

5102AD  Dongen (Brabant)

 

KvK: 66062233

BTW-ID NL001678662B59

 

CONTACT

BEELDSTRATEGEN is onderdeel van MOOI! Fotografie.  Op alle opdrachten zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN en de PRIVACYVERKLARING van toepassing. 

© MOOI! Fotografie 2024 | All rights reserverd