Personal Branding op locatie

 

Een Personal Brandingshoot op locatie biedt de vrijheid om jouw persoonlijke merk te koppelen aan een specifieke omgeving die jou definieert. Of het nu een park, een historische locatie, of het hart van de stad is, we vangen niet alleen jouw beeld, maar ook de sfeer van de locatie.

DIT WIL IK!

PERSONAL BRANDING OP LOCATIE

Creëer een consistente en herkenbare uitstraling, wat essentieel is voor het opbouwen van een sterk en succesvol Personal Brand.

 

Een personal brandingshoot op een locatie die past bij je merk biedt tal van voordelen. Het geeft je de mogelijkheid om jezelf authentiek te presenteren in een omgeving die jouw merkidentiteit weerspiegelt, wat vertrouwen en geloofwaardigheid opbouwt bij je doelgroep. Creëer unieke en professionele beelden die je kunt gebruiken voor je sociale media, website en marketingmateriaal.  

Persoonlijke Intake voor Maatwerk

 

Voorafgaand aan de shoot plannen we een intake om jouw persoonlijke merk, doelen en visie te begrijpen. Of het nu telefonisch of persoonlijk is, het doel is altijd maatwerk. We willen dat jouw beelden niet alleen mooi zijn, maar ook een verlengstuk zijn van jouw verhaal.

Een Compleet Beeld

 

Een stedelijke locatie of een natuurlijke omgeving, wij passen de shoot aan op wat bij jou past. Jouw personal brand verdient een setting die resoneert met jou en wij zorgen ervoor dat jouw verhaal in beelden wordt vastgelegd op de locatie die voor jou van betekenis is.

Versterk jouw Brand op diverse Kanalen

 

Onze personal brandingshoot levert niet alleen prachtige foto's op, maar ook een consistente serie beelden die jouw merk op verschillende kanalen tot leven brengen. Van Social Media tot je website en LinkedIn, de veelzijdigheid van de foto's stelt je in staat om een krachtige indruk te maken op elk platform.

LET'S DO  

THIS

€ 795

Professionele nabewerking

Inclusief 15 beelden

Nabestelling mogelijk

Fotoshoot op locatie vanaf 1 uur

Wij geloven in transparantie. Onze personal brandingshoot op locatie, inclusief 15 foto's, kost €795,- ex btw en exclusief reiskosten. Een investering in jezelf en je merk, met de mogelijkheid om extra foto's bij te bestellen. 

INVESTERING

DIT WIL IK!

 

 

TARIEVEN EXTRA FOTO'S 

Wil je graag meer foto's ontvangen? Geen probleem! Bij deze shoot kan je er ook voor kiezen om extra foto's bij te bestellen.

De tarieven hiervoor zijn als volgt (ex BTW):

- 4 foto's digitaal extra | 195,00

- 8 foto's digitaal extra | 295,00

- De volledige galerij digitaal | Vraag naar de mogelijkheden

 

ONLINE OMGEVING

De oplevering van de foto's gebeurt in een persoonlijke online omgeving waar je alle details van de shoot terug kan vinden. En natuurlijk de foto's kan downloaden.

 

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Wil je de brandingshoot op locatie met meerdere personen? Heb je een fijn team of een business partner? Geen probleem. We bespreken de mogelijkheden vooraf.

AANVULLENDE INFORMATIE 

BEELDSTRATEGEN | Strategische Zakelijke Fotografie

ADRES STUDIO BEELDSTRATEGEN

 

Lage Ham 50C

5102AD  Dongen (Brabant)

 

KvK: 66062233

BTW-ID NL001678662B59

 

CONTACT

BEELDSTRATEGEN is onderdeel van MOOI! Fotografie.  Op alle opdrachten zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN en de PRIVACYVERKLARING van toepassing. 

© MOOI! Fotografie 2024 | All rights reserverd