Bedrijfsreportage die de Essentie vangt

 

Een bedrijf of project is meer dan alleen muren en machines of producten. Het is een samenspel tussen mensen en hun werkomgeving. Ontdek met BeeldStrategen hoe we de ziel van jouw bedrijf of project vastleggen met een bedrijfsreportages op locatie.

DIT WIL IK!

DE ESSENTIE VAN JOUW BEDRIJF OF PROJECT IN BEELD

Authentieke beelden die het verhaal van jouw bedrijf vertellen.

 

Of het nu gaat om een kantoor, productiefaciliteit of projectlocatie, wij vangen de essentie van jouw bedrijf. Onze reportages gaan verder dan de oppervlakte en tonen de interactie tussen mensen en hun omgeving.

Persoonlijke Intake voor Maatwerk

 

Voorafgaand aan de shootdag plannen we een intake om jouw bedrijf, doelen en visie te begrijpen. Of het nu telefonisch of persoonlijk is, het doel is altijd maatwerk. We willen jouw verhaal vertellen op een manier die past bij jouw bedrijf.

Een Compleet Beeld

 

Een bedrijfsreportage is vaak een harmonieuze mix van mensen in actie, fascinerende details en krachtige portretten. Het resultaat? Een mooie beeldbank die niet alleen de bedrijvigheid, maar ook de menselijke kant van jouw onderneming belicht.

Versterk jouw Brand op diverse Kanalen

 

Stel je voor dat je bedrijf niet alleen gezien wordt, maar echt ervaren wordt door klanten, partners en potentiële werknemers. Dat is precies wat een bedrijfsreportage mogelijk maakt. Door authentieke beelden van jouw medewerkers en de bedrijfsomgeving vast te leggen, brengen we niet alleen het fysieke aspect, maar ook de menselijke kant van jouw onderneming tot leven

LET'S DO  

THIS

€ 995

Professionele nabewerking

Inclusief 30 beelden

VANAF PRIJS

Maatwerk

Fotoshoot op locatie vanaf 2 uur

Wij geloven in transparantie. Onze Bedrijfsreportages zijn vooral maatwerk en starten vanaf €995,- ex btw, inclusief 30 beelden. Een investering in je bedrijf en je brand, met de mogelijkheid om extra foto's bij te bestellen. 

INVESTERING

DIT WIL IK!

 

 

TARIEVEN EXTRA FOTO'S OF UREN

Voor een Bedrijfsreportage maken we graag een complete prijs. Zijn er meer uren of locaties nodig? Zijn er wensen voor meer beelden? Geen probleem. We maken een passende offerte naar aanleiding van jouw wensen. 

Let op: We werken alleen in de regio op bedrijfslocatie of projectlocatie.

 

ONLINE OMGEVING

De oplevering van de foto's gebeurt in een persoonlijke online omgeving waar je alle details van de shoot terug kan vinden. En natuurlijk de foto's kan downloaden.

 

PROFESSIONELE BEGELEIDING

We bieden professionele begeleiding tijdens de hele shoot. We zorgen ervoor dat de beelden niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook de kracht en bedrijvigheid van jouw bedrijf weerspiegelen.

AANVULLENDE INFORMATIE 

BEELDSTRATEGEN | Strategische Zakelijke Fotografie

ADRES STUDIO BEELDSTRATEGEN

 

Lage Ham 50C

5102AD  Dongen (Brabant)

 

KvK: 66062233

BTW-ID NL001678662B59

 

CONTACT

BEELDSTRATEGEN is onderdeel van MOOI! Fotografie.  Op alle opdrachten zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN en de PRIVACYVERKLARING van toepassing. 

© MOOI! Fotografie 2024 | All rights reserverd